Export | tilman

Export

Het laboratorium Tilman, leider in de wereld van de medicinale planten in België, ontwikkelt zijn aanwezigheid op het internationaal vlak.

Vandaag al aanwezig in een dertigtal landen met zijn gamma aan producten, zowel in Europa, in het Midden Oosten als in Azië.

Tilman zoekt permanent om zijn netwerk aan partners in de export uit te breiden.

Als een expert in medicinale planten, bezit Tilman zijn eigen productiefaciliteiten volgens de GMP (“Good Manufacturing Practices”) normen van de farmaceutische industrie. Het laboratorium is tevens een van weinigen die in Europa geneesmiddelen op basis van planten ontwikkelt met een Europese geneesmiddelenregistratie.

Voor meer informatie : international@tilman.be

Export | tilman

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.

Error message

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tilmanbe/domains/tilman.be/public_html/includes/common.inc:2777) in drupal_send_headers() (line 1486 of /home/tilmanbe/domains/tilman.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • TypeError: Argument 1 passed to xmlsitemap_node_create_link() must be an instance of stdClass, boolean given, called in /home/tilmanbe/domains/tilman.be/public_html/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module on line 28 in xmlsitemap_node_create_link() (line 194 of /home/tilmanbe/domains/tilman.be/public_html/sites/all/modules/xmlsitemap/xmlsitemap_node/xmlsitemap_node.module).