THYMOTABS FRESH

Project Description

thymotabs-fresh-logo-pictos

GEDAAN MET DIE GEÏRRITEERDE KEEL!

Het belang van zuigtabletten schuilt erin dat zij progressief hun actief bestanddeel vrijgeven. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen overal meegenomen worden.

Thymotabs® zuigtabletten, rijk aan tijm en vitamine C, zorgen voor een zacht en kalmerend gevoel voor de keel. Wissel het genot ervan af door gebruik te maken van de verschillende, beschikbare vormen:

  • Natuur, met traditionele tijmsmaak
  • Sinaasappel, voor fruitige zachtheid
  • Fresh, voor een intens en fris gevoel
Wist u dat de speekselproductie wordt verhoogd na inname van zuigtabletten? Speeksel bezit beschermende eigenschappen voor de keel en hydrateert de uitgedroogde slijmvliezen op natuurlijke wijze.

 

TIJM, EEN VASTE WAARDE VOOR DE KEEL

thym-100x100Al sinds de oudheid wordt tijm gebruikt voor zijn kalmerende werking op de keel. Deze typische aromatische plant uit het Middellandse Zeegebied heeft zuiverende eigenschappen die specifiek werken op keelirritaties en op heesheid.

 

VITAMINE C, DAT BEETJE EXTRA OM SNELLER TE HERSTELLEN

vitaminec-100x100Vitamine C is essentieel voor het organisme om de natuurlijke afweer te versterken. Bij een geïrriteerde keel is het belangrijk dat er voldoende vitamine C- aanvoer is opdat uw lichaam zich snel kan herstellen.

Ingrediënten per tablet :   Vulstoffen : xylitol, cellulose – Stabilisator : beta-cyclodextrine – Tijm droogextract (Thymus vulgaris) 30 mg Vitamine C 20 mg (per 6 tabletten : 120 mg, hetzij 150% ADH*) – Vulstoffen : siliciumdioxide, magnesiumstearaat – Aroma – Zoetstoffen : steviolglycosiden, sucralose – Kleurstof : kopercomplexen van chlorofyl.
*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
neem tot 6 zuigtabletten / dag

Laat de tabletten langzaam smelten in uw mond.
Thymotabs® kan samen met homeopathische geneesmiddelen worden ingenomen (zonder munt) en is geschikt voor diabetici (zonder suiker).

BANNER-PRODUIT-NL

 

 

0
Favorites

Related Portfolio